Verkoop van uw porcelein op veiling

U denkt er aan om uw collectie te verkopen maar doet dit liever niet rechtstreeks? Of u wil op een gecontroleerde manier uit onverdeeldheid treden bij scheiding of erfenis?

We stellen u onze veiling service voor!

Er wordt meerdere keren per jaar geveild, waarbij er elke keer honderden kavels onder de hamer komen. Catalogi en uitnodigingen worden verstuurd naar binnen en buitenland en elke keer kunnen we dan ook rekenen op honderden kopers. Dit staat garant voor een vlotte verkoop aan correcte prijzen, waarbij verrassingen nooit uit te sluiten zijn. Elke veiling opnieuw inleveraars ons hun vertrouwen om hun verzameling via ons te verkopen.

Wij rekenen voor een inlevering een percentage op de opbrengst. Daarmee wordt alles gedekt : veilingkosten, verwerking en verkaveling, foto's, administratie, verpakken, transport... De rest van de opbrengst is dus volledig voor u.

Als u ons contacteert, kan u dan proberen omschrijven wat uw verzameling juist inhoudt? Welke periode, welke stukken,....? Kan u ons een indicatie geven van de geschatte waarde?

Wij kunnen natuurlijk aan huis komen om de verzameling na te kijken en in te schatten.

U kunt ons schriftelijk, telefonisch, per fax en per e-mail bereiken om een afspraak te maken voor het bekijken van uw collectie of om de inlevervoorwaarden te bespreken.

info@aankoop-antiek.be

Tel : 0476 / 48 68 28